Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Puur
Puur
Bij de stijl puur maak ik gebruik van een zwarte of witte achtergrond. Het voordeel hiervan is dat er erg weinig afleiding is en degene die gefotografeerd wordt de volledig "in the picture" staat. Letterlijk in dit geval. Ook kan ik hier de puurheid van bijvoorbeeld moederliefde voor een baby (newborn) heel erg tot uiting laten komen. Juist omdat niets anders in beeld is.
Lifestyle
Lifestyle
Hierbij maak ik gebruik van het decor van de kamer. Bijvoorbeeld een slaapkamer. Meestal zijn de foto's hierdoor erg intiem. Het voordeel is dat ik erg weinig nodig heb en de smaak en stijl van de bewoner van het huis er automatisch in verwerkt is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot in de toekomstige babykamer. De kamer is al helemaal af en staat klaar voor de grote komst.
Op locatie
Op locatie
In dit geval is de natuur het decor. Meestal zoeken de mensen de locatie uit. Het voordeel hiervan is, is dat ik de natuur er echt in kan betrekken. Ik heb meer ruimte en kan hierdoor ook hele landschappen bij de shoot betrekken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een loveshoot aan het water met een wit bruggetje aan de overkant of een overhangende boom waar je onder kunt staan.
Natuurlijk licht
Natuurlijk licht
Voor zowel indoor (binnen) als outdoor (buiten) maak ik gebruik van het beschikbare licht. Ik probeer direct zonlicht in het gezicht te vermijden. Het beste weer voor een outdoorshoot is dan ook bewolkt weer. En anders onder de bomen. Ik maak nooit gebruik van kunstlicht, dus ook niet van flitsers of een gewone plafondlamp. Op die manier maak ik de mooiste foto's vind ik.
Fotobewerking
Fotobewerking
Ik bewerk altijd mijn foto's naderhand. Ik schiet in RAW (een soort digitaal negatief) waardoor ik extra controle heb over de bewerking van de foto's en niets verloren gaat. Ik bewerk in zowel Lightroom als Photoshop. Behalve dat ik de kleuren en het licht bijwerk, kan ik ook kleine aanpassingen doen in de foto's zoals bijvoorbeeld het verwijderen van een pukkeltje.
Loading Image
Scroll Illustration

Start Scrolling

Scroll with your mouse wheel of trackpad to see more galleries. P.S. This is a custom message ;)