Dagje shoot met mijn vriendin haar hondjes

Op zaterdag 25 maart heb ik de hele dag foto’s gemaakt van de hondjes van mijn vriendin Janneke. Ze heeft een jonge blom genaamd Fiene en een oud blesje genaamd Aafke. Ze wilde dolgraag een foto van haar en Aafke saampjes, dus ik heb mijn best gedaan om een mooie foto van hen saampjes te maken. Dat is goed gelukt vind ik. Je kunt het resultaat in mijn portfolio zien (inclusief een stukje over hoe we die plek hebben gevonden). Ze had ook haar jonge hond Fiene “ter beschikking gesteld” voor mij om lekker mee te fotograferen. Eerst waren we haar piepbal vergeten en schudde we met een zakje hondenkoekjes om de aandacht te trekken. Fiene kan heel goed luisteren en kan heel goed staan en zitten op commando. We zijn bij de narcissen geweest, bij bloesem (wat verder weg), tussen het riet en in een klaverveld (is voor voer voor de geiten). Het was een fantastisch leuke dag. Samen met mijn vriendin en haar hondjes het leukste doen wat ik vind: fotograferen. En dat tot aan zonsondergang. Daarna zijn we nog wezen uiteten als afsluiter. Mijn mooiste foto’s van tussen het riet heb ik in mijn portfolio staan. Hieronder een piepkleine selectie van de andere foto’s. Ik heb echt veel meer foto’s gemaakt dan hier en in mijn portfolio te zien is, maar dat kan ook niet anders aangezien ik met zo’n hele dag fotograferen wel heel erg veel foto’s heb.